Permanente rit

Permanente rit – 52 km

Permanente rit

Beste wielervrienden,

Met genoegen stellen wij onze permanente rit voor.

Ook in 2021 willen wij jullie de kans geven om in de buurt van Melle een permanente rit van ongeveer 50 kilometer te rijden.

Enkele bijzonderheden:

Wanneer: Vanaf 17 februari tot 31 oktober. Dit afhankelijk van wanneer we terug mogen organiseren van de overheden.

Waar: Starten in café Melle Rose Place Dorpsplein,2 te Melle  richting de Schelde.

Openingsuren:

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Gesloten

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

Vanaf 10:00 h – …..

Zaterdag

Vanaf 10:00 h – …..

Zondag

Vanaf 10:00 h – …..

Deelnameprijs: Bedraagt 0.5 euro.

Uitpijling: wij hebben gekozen om gebruik te maken van het fietsknooppuntennetwerk en dit omdat er een verbod is om pijlen op het wegdek te schilderen. Er zijn 2 soorten knooppuntenbladen ter beschikking.

Profiel parcours: Het parcours loopt van Melle over Laarne – Destelbergen – Beervelde – Kalken – Schellebelle – Wetteren – Bavegem – Gijzenzele – Gontrode en terug naar Melle. Het parcours is overwegend vlak met enkele kleine hoogteverschillen in het laatste gedeelte van de rit.

Opgelet: Als men in Wetteren komt moet men wel met de fiets de voetgangersbrug nemen over de schelde om daarna de weg te vervolgen naar rechts, terug langs de schelde richting Bavegem.

Het parcours werd reeds gereden en alle bewegwijzeringen kloppen, dit neemt echter niet weg dat er ondertussen pijlen kunnen verdwenen of beschadigd zijn. Mocht dit het geval zijn dan kunnen jullie dit melden via: Toerisme Oost-Vlaanderen www.tov.be/routedokter.aspx of via een e-mail naar routedokter@oost-vlaanderen.be

Info: Robert Rogiers, telefoon: 0494/166026.

Wij wensen jullie een aangename en veilige rit toe.

Het bestuur van VWT Rhodeland,